Viktor Gyökeres Familj

Viktor Gyökeres Familj
Viktor Gyökeres Familj

Viktor Gyökeres Familj – Född 4 juni 1998, i Hägerstens församling, Stockholm, spelar Viktor Gyökeres (ungerska: [kr]) fotboll för det svenska landslaget. 2019 markerade Gyökeres första år med det svenska fotbollslandslaget. Börjar spela för Sporting Lissabon i Portugal säsongen 2023–24.

Karriär

Från att han var 12 år tills han var 16 år var Viktor Gyökeres medlem i IFK Aspudden. Från 16 till 20 års ålder spelade han för både IFK Aspudden och Brommapojkarna. BP bekräftade den 6 september att Gyökeres kommer att lämna klubben i slutet av Superettan 2017 för att spela för Brighton & Hove Albion i Englands Premier League.

Pauli den 25 juli för säsongen 2019/2020. Gyökeres anslöt sig till Swansea City på lån den 2 oktober 2020 för den kommande kampanjen 2020-21. Istället, den 15 januari 2021, lånades han ut till Coventry City för resten av säsongen. Gyökeres köptes av Coventry City den 9 juli 2021, och han skrev därefter på ett treårskontrakt med klubben.

Coventry tillkännagav Gyökeres övergång till Sporting Lissabon den 13 juli 2023. Detta var den största försäljningen i Coventrys historia, och Brighton & Hove Albion fick en ansenlig del av övergångssumman. Sportings Twitter säger att Gyökeres tröjnummer kommer att vara 9. Avtalets varaktighet visas som 2028 på Sportings officiella Facebook-sida.

Obekräftade rapporter säger att övergångssumman var 20 miljoner euro, med ytterligare 4 miljoner euro tillgängliga i händelse av att både individuella och lagmål uppnås. Den 13 juli 2023 kommer euron att vara värd cirka 11,46 kronor, därför kommer en övergångsbetalning på cirka 230-275 miljoner kronor att behövas.

Gyökeres debuterade för Ungerns landslag i januari 2019 mot Finland. Gyökeres gjorde sin IF Brommapojkarna Superettan-debut mot stersunds FK den 8 augusti 2015 och kom in som ersättare för Nikola Grubjesic i den 85:e minuten. Den 20 augusti 2015 skrev Gyökeres historia genom att göra två mål för A-laget i en svenska cupmatch mot IF Sylvia. Den 6 september 2017 tillkännagav BP Gyökeres avgång från klubben i slutet av Superettan-säsongen för att gå med i Premier League-klubben Brighton & Hove Albion.

Gyökeres anslöt till FC St. Pauli från Tyskland på lån för säsongen 2019-2020 den 25 juli. Den 2 oktober 2020 gjorde Gyökeres en utlåning till Swansea City för säsongen 2020-21. Istället, den 15 januari 2021, lånade Coventry City ut honom till ett annat lag för resten av säsongen. Coventry City köpte ut Gyökeres den 9 juli 2021 och skrev på honom på ett treårigt avtal. Viktor Gyökeres bestämde sig i början av januari för att flytta från Brommapojkarna till Brighton.

Viktor Gyökeres Familj

Premier League är världens tuffaste, men 19-åringen sa till SVT Sport att han tror på sina förmågor och skulle lyckas oavsett vad. Viktor Gyökeres, bara 19 år gammal, var den offensiva katalysatorn för 2017 års allsvenska mästare Brommapojkarna. Premier League-klubben Brighton förvärvade anfallaren i september efter att han gjort 13 mål på 26 matcher.

Det finns en tidskris

Efter att ha gjort sin landslagsdebut i veckan hjälpte Viktor Juventus till en vägseger med 3-0 över Servette Chenois i Champions League. Det var något jag alltid velat göra. Hon berättade för Sportbladet att det var en fantastisk upplevelse att tävla i Champions League. Vilken underbar chans detta är för Amanda. Efter ett möte och briefing med landslaget säger sig Viktor Gyökeres ha sett matchen.

Gyökeres har under tiden bara nyligen flyttat från Sverige till England. Strax före nyår kom han och flickvännen, den tidigare AIK- och BP-spelaren Amanda Nildén, båda in i U23-truppen. Vi har bestämt oss för att bli hemmakamrater. Vi hoppas på att hon ska gå med i Brightons fotbollslag på grund av hennes uppenbara potential. Enligt hans intervju med SVT Sport sa han “jag vill bara komma igång” och att han tänker komma in i träningen gradvis innan han höjer intensiteten.

Hur troligt tror du att det är att en Super League-spelare tar sig till Premier League? Skiftets drastiska karaktär är uppenbar. Om du lägger ner tid och ansträngning och har tro på dig själv kan du ta dig till Premier League, den högsta nivån av professionell fotboll i världen.

I de flesta fall kan du lita på att jag tar initiativet

Gyökeres är väl medveten om hur svårt det kommer att bli att komma in i den första truppen, men han är oberörd. Klubben har försäkrat mig att när jag väl börjar spela kommer jag att kunna delta i a-lagets träningar. Det är upp till mig när jag blir en stjärna, men de tror att jag har stjärnpotential. Men jag är inte alls orolig.

Han råder dig att fokusera på här och nu och att forka med dina problem hemma: “Naturligtvis är det en anpassning att bo här. Du kan inte säga att du känner någon här ännu. Hur som helst är din engelska tillräcklig. att lära sig ett nytt språk är inte nödvändigt. Sedan du kan börja delta fullt ut.

Ta det lugnt och promenera försiktigt

Spelaren är under kontrakt med den engelska klubben till och med sommarsäsongen 2020. Huvudmålet är att säkra en plats i Premier League. Sedan, utvecklar Gyökeres, finns det andra långsiktiga mål, men framsteg mot dem kräver omedelbara åtgärder. Strävar du efter att en dag spela för ditt land? Det hade varit väldigt roligt att komma in i landslaget, så mycket kan man inte förneka, men för tillfället kan jag bara säga. Det skulle ha varit underbart att ha, men sådana förmåner tjänas in genom att anstränga sig.

Den 22-årige Viktor Gyökeres har gjort sin proffsdebut för det svenska herrlandslaget som tränas av Janne Andersson, och han har även spelat professionellt för den engelska klubben Brighton och den tyska klubben St Pauli. Det är inte många som vet detta, men hans släktträd leder tillbaka till Stugun, stamlandet. I sommarserien Haltvidsvila i P4 Jämtland berättar han med ett visst tidsfördriv om vänskapen med Stugun och sin “måltorka”.

Det är fantastiskt att fiska. Även om Gyökeres farmor och farbror fortfarande bor i Stugun, beklagar han: “Men det var länge sedan jag fick en fisk.” För Coventry var Viktor Gyökeres en gamechanger förra året. Återigen har den svenska spelaren en stark start på mästerskapet. 2017 var ett enastående år för Viktor Gyökeres.

Efter att ha gjort 22 poäng på 45 matcher slogs svenskens namn runt som en möjlig sommarövergång till Premier League. Även om Fulham hade kopplats till honom spelar han fortfarande för Coventry. Det har rapporterats att Middlesbrough och Burnley också är intresserade av att värva den unge, men ingen av klubben har erbjudit Coventry en tillfredsställande övergångssumma.

24-åringen startade i Coventrys kvittering i den 84:e minuten i den första matchen borta mot Sunderland. Han har tagit sig igenom de tio första omgångarna och är nu i elfte. Champions League var scenen för hennes proffsdebut. Den här säsongen markerar hans debut som en bona fide bidragsgivare till landslaget. Amanda Nildén (också 23) och Viktor Gyökeres (också 23) från Coventry är det hetaste fotbollsparet i Juventus Sverige.

Amanda Nildén insisterar på att hennes stadsdel kan ha en fest tillsammans även om det är svårt att få ihop alla just nu. Sedan Zlatan Ibrahimovic var skadad startade Viktor Gyökeres i hans ställe i VM-kvalmatcher mot Kosovo och Grekland. 23-åringen har två tidigare landskamper, som båda inträffade i en tävling i januari 2019. För att kunna spela på en hög nivå behöver jag komma in i landslaget.

Coventrys nederlag

Sju av anfallarens åtta mål sedan den 11 september har bara kommit på sex matcher. Gyökeres har fått mer spelrum sedan den svenska klubben köpte honom från Brighton i somras. Våren var hans lånetid. När jag gick över till Coventry mitt under säsongen i vintras fick jag bara delta i sju matcher.

Jag känner mig verkligen som en del av laget nu när jag har blivit köpt och gjort till ordinarie för den kommande säsongen. Staden Coventry verkade ivriga att välkomna mig. Gyökeres tycker att de har gett en tillräcklig förklaring till förändringen genom att visa detta. Efter att ha gjort 13 mål i superligan för Brommapojkarna 2017 – och hjälpt laget att återvända till allsvenskan – valde han att lämna klubben.

En spelare i Brighton & Hove Albions U-23-lag, värvades av Premier League-klubben och lånades ut till St. Pauli, Swansea och Coventry. Klubbar tjänar mer ekonomiskt på att värva spelare permanent än på att ta in spelare på lån. Ibland kände jag så när jag var utlånad. När jag var i Swansea kände jag inte att jag fick många chanser.

Hans nya avtal med Coventry sträcker sig till juni 2024, och han planerar att stanna där tills dess. Efter uppehåll hos BP och AIK följde hon med sin pojkvän till Brighton & Hove Albion i England på lån, där hon stannade till 2020, då hon skrev på med Eskilstuna United i Damallsvenskan. I vintras gjorde Amanda Nildén debut för sitt lands trupp. I somras tog hon ytterligare ett stort steg framåt genom att skriva på med italienska mästarna Juventus.

Inte tillräckligt med fritid

Efter att ha gjort sin landslagsdebut i veckan hjälpte Viktor Juventus till en vägseger med 3-0 över Servette Chenois i Champions League. Det var något jag alltid velat göra. Hon berättade för Sportbladet att det var en fantastisk upplevelse att tävla i Champions League. Vilken underbar chans detta är för Amanda. Efter ett möte och briefing med landslaget säger sig Viktor Gyökeres ha sett matchen.

Viktor Gyökeres Familj
Viktor Gyökeres Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!