Yvette Hermundstad Familj

Yvette Hermundstad Familj
Yvette Hermundstad Familj

Yvette Hermundstad Familj – Många kommer att känna igen sportjournalisten Yvette Hermundstad. Nyheter24 har sammanställt all information du kan tänkas vilja om värden här. Yvette Hermundstad, 51 år och född i stersund, föddes den 1 oktober 1971 och är ett välkänt ansikte för många tittare. Hon och kompisen och idrottskollegan André Pops, 50, är stammisar i SVT:s Morgonstudion och Vinterstudion.

Hermundstad är inte bara en idrottsplats. Hon har även varit värd för Mitt i naturen och födelsedagsfesten för kronprinsessan Victoria. Yvettes karriär inom journalistiken började 1993, då hon anställdes av TV4. Hon gjorde bytet till SVT strax före millennieskiftet. Hon har också lämnat in rapporter från OS-studion i London, samt Vasaloppet och olika skid-VM.

Vem är make till Yvette Hermundstad?

En 56-årig man som heter Nicklas Hermundstad är Yvettes man.

Hur är hennes årslön?

Nyheter24 hade en årlig intäkt på 455 000 kronor, enligt Skatteverket. Hon driver även Yvette H Media AB som 2020 tjänade 164 000 kronor på en försäljning på 985 000 kronor. Enligt Allabolag var bolagets tillgångar värda 558 000 dollar samma år.

Hur tillbringar Yvette Hermundstad sina dagar?

Yvette Hermundstad har tillbringat de senaste 16 åren på en stuga vid havet i Stockholms skärgård. I en intervju med Expressens Leva&Bo avslöjade hon att hennes favoritrum i den eteriska herrgården är uterummen. De senaste 16 åren har mitt hem varit Stockholms skärgård. Havet här får mig att känna mig lika fri som bergen och slätterna gjorde när jag var liten. Yvette Hermundstad sa till tidningen, “Jag älskar att bo i ett hus som ursprungligen byggdes vid sekelskiftet men som sedan har byggts ut och byggts om på ett modernt sätt”.

Jag undrade om Yvette Hermundstad var mamma

Yvette och Nicklas Hermundstad är föräldrar till Oliver och Mathilde, som är några år åtskilda. Yvette Hermundstad är mer än bara tv-värd och reporter; hennes konsekventa närvaro och smittande humor har gjort henne till en älskad TV-kamrat för många. Yvette har bevisat sin mångsidighet genom att bevaka allt från stora internationella sportevenemang live till att leda “Victoriakonserten” för kronprinsessans födelsedag.

Hon tar sig an varje uppgift med entusiasm, och även om hennes arbetsdagar börjar 02:30, har hon fortfarande tid för yoga och hundpromenad på morgnarna. Många individer är av olika anledningar intresserade av att lära sig mer om Yvette Hermundstad. Allt du behöver veta och mer finns här. Svensk sportjournalist och TV-värd mest känd för sitt arbete i SVT:s Morgonstudion och Vinterstudion Yvette Hermundstad.

Yvette Hermundstad Familj

Hermundstad, Yvette ålder

Yvette föddes den 1 oktober 1971 i stersund, och hon kallar sig “Jämting” för att hedra sitt arv i Jämtland.

Peter Jihdes plats på bilden

Den välkände programledaren fyllde nyligen 50. Det firades ursprungligen personligen, i de regioner av Jämtland där firandet växt upp. Festen fortsatte sedan med tillskott av Yvettes nära vän, den kände tv-värden Peter Jihde. Vi har varit kompisar länge och missar aldrig en fest. Att ha möjligheten att göra båda är en riktig behandling, sa Yvette till Aftonbladet 2021.

Nicklas Hermundstad är hennes man

Yvette är en gift kvinna med två barn, Mathilde och Oliver Hermundstad, med sin man Nicklas. I Stockholms skärgård delar paret bostad. Yvettes Instagram är full av fotografier som suddar ut gränserna mellan hennes yrkesliv och privatliv. Yvettes dotter Mathilde, nu 15, är en av många som verkar trivas på bilderna hon tar. Yvette Hermundstads Instagram-handtag är @yvettehermundstad. Lite över 12 000 personer följer henne.

SVT:s morgonstudio

Morgonstudion på SVT, som arrangeras av Yvette i sommar, sänds live varje vardagsmorgon klockan 06.00. Yvette betonade betydelsen av sin morgonrutin i en intervju med Expressen Leva&Bo. Hon yogar, går ut med hunden och äter frukost innan hon blir upphämtad av en taxi vid 02:30 på morgonen. 1993 fick Yvette sin start inom journalistiken när hon fick ett jobb som sportbevakning för TV4.

Hon började arbeta för SVT inom tv-sporten år 2000. Det gav henne tjänsten som co-director för Vinterstudion tillsammans med André Pops, en tjänst som hon har haft sedan 2009. Hon har också lämnat in rapporter från OS-studion i London, samt Vasaloppet och olika skid-VM. Enligt Nyheter24 ska Skatteverket bekräfta Yvette Hermundstads redovisade lön 2020-2021 på 455 000 kronor. Enligt samma artikel var Yvettes intäkter 2020 på företaget där hon är anställd, Yvette H Media AB, 985 000 kronor.

Yvette Hermundstads sjukdom

Yvette, en normalt upptagen person, tvingades ta ett sabbatsår från tv 2010 på grund av en kronisk sjukdom. En sjukdom som började med en bad cold vägrade att försvinna. Jag är riktigt aktiv och jag fick reda på när jag tränade att jag inte var frisk på grund av ett virus. Hermundstad sa till Sportbladet att hon hade konfererat med sjukvårdspersonal som rådde henne att ta ledigt för att låta kroppen rensa ut sjukdomen på ett naturligt sätt.

Yvette har fått frågan om att leda “Victoriakonserten” på land till kronprinsessans födelsedag under ett antal år, trots sin bakgrund som sportskribent. Detta efter hennes rapport 2013 från Prinsessbröllopet, där hon tog stora framsteg. “Victoriakonserten” i SVT har letts av Yvette Hermundstad de senaste fyra åren. Värden har varit bosatt i en gammal fastighet i Stockholms skärgård de senaste 16 åren. Hon övar yoga varje morgon tills hennes taxi kommer för att ta henne till “Morgonstudion” där hon jobbar kl 02:30.

Skärgården är hem för din nya bostad. Livsstil?

De senaste 16 åren har mitt hem legat i Stockholms skärgård. Havet här får mig att känna mig lika fri som bergen och slätterna gjorde när jag var liten. Jag trivs med mitt hem, som byggdes runt sekelskiftet men som har uppdaterats och moderniserats, under alla fyra årstider.

Vänligen utveckla din känsla för mode

Mitt stilsinne är nog inte genomtänkt. Mys är gott; LOL. Att ha ett snyggt och välordnat utseende (min mamma säger hela tiden att jag väljer och väljer) hjälper till att upprätthålla sinnesfriden. Även om jag inte hamstrar materiella ägodelar, kvalificerar jag mig knappast som en minimalist. Detta utrymme är öppet och rymligt, med många möbler.

Det lilla som finns är gammalt och slitet, möjligen ärvt och troligen flyttat flera gånger. De berättar vår saga, som också är min. Både elden och det massiva matbordet är hemmets fokuspunkter. Kuddar, filtar, fårskinn, ljusstakar, ljus och så vidare går inte att stoppa från att sälja, därför är jag en gåva till dem.

Du är ansvarig för SVT:s årliga “Victoria-konsert” på Victorias egentliga födelsedag. Var står du när det gäller prepping? Arbetet med rapporter, manus och konstnärsforskning pågår fortfarande. Arbetet utförs inte bara hemma, utan också personligen med personalen på Leroy Media, eller på distans med hjälp av Teams. Känner mig väldigt hedrad och exalterad över att få vara värd för “Kronprinsessans födelsedag” för fjärde gången.

Hur är det att vakna mitt i natten och pendla till “Morgonstudion” för att börja jobba?

Det är knappt några förare på vägen vid den timmen, vilket gör det lätt att rusa in i tv-studion. Oavsett vilken tid jag måste vara på jobbet vaknar jag alltid minst en timme innan min planerade avgång. Förarhytten anländer runt 02:30. Innan dess kokar jag kaffe, tar med hunden på en kort promenad, yogar, äter frukost och klär mig i kläderna jag ställde ut kvällen innan. Även om det kan verka löjligt att gå upp och göra allt det där före klockan 06.00 för att förbereda mig för fyra timmars livesändning, behöver jag de här nycklarna för min egen säkerhet och förnuft.

Vad värdesätter du mest med ditt hus?

Det spelar ingen roll hur fint ditt hem är om det inte är omgivet av de människor du bryr dig om. Jag känner mig mest hemma när mitt hus är fullt av människor jag bryr mig om. Många av oss samlas för måltider tillsammans. Min make är en utmärkt kock, medan jag ansvarar för att upprätthålla en bekväm atmosfär. På bryggan och i trädgården samlades folk i alla åldrar vid midsommar för att äta, bada och umgås. Jag är så tacksam över att ha familj och vänner att njuta av denna plats med.

Vart umgås du helst?

Friluftsområdena. Piren där jag ofta gör morgonyoga, badar, äter lunch eller bara sitter och tänker. Utanför tycker jag om att sköta trädgården, klippa gräsmattan och sköta blommorna. Solen har till och med goda sätt att skina direkt in i hemmet. Toppen av rumsservice är att se solen gå ner från bekvämligheten av en privat balkong eller brygga.

Yvette Hermundstad Familj
Yvette Hermundstad Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!