Susanne Jonsson Familj

Susanne Jonsson Familj
Susanne Jonsson Familj

Susanne Jonsson Familj – Susanne är en kvinna som föddes den 14 april 1972 och är för närvarande bosatt på Hössjö 387 i Ume. För tolv år sedan, den 28 juli 2011, flyttade hon in i villan eller radhuset hon nu bor i. Hon och Anders har gjort detta till sitt hem. Susanne är som alltid eftertraktad. Hittills den här månaden har vi delat nyheter om henne 110 gånger.

Susanne är engagerad i en grupp där hon fungerar som ägare. Stockholms stad har den högsta koncentrationen av människor som söker Susanne. Kock, konditor och kulinarisk innovatör Susanne Jonsson. Hon växte upp i Gällivare, men är för närvarande bosatt i Ume. Hon har en PG-examen i gastronomi från Ume University och en HC i Wine & Spirit Education från London-baserade Wine & Spirit Education Trust.

Hon har gjort prov på den trestjärniga restaurangen Georges Blanc i Vonnas, Frankrike, och den tvåstjärniga Academie Paul Bocuse i Lyon, bland annat för anställning och utbildning. Sedan 2004 har Susanne varit VD för Foodie Sweden AB, där hon arbetar som frilansande kock/inspiration för kunder i Sverige och över hela världen, utvecklar kulinariska koncept och recept samt hjälper till med matstyling.

Susanne och Foodie AB delar en passion för mat, en omättlig aptit på kunskap och ett engagemang för ständig förbättring. Att resa runt i världen och interagera med människor har gett henne nya perspektiv och idéer. Hon tycker också om att tillbringa tid i vildmarken med att fiska och jaga. Innan lg skrev hon de bästsäljande böckerna Viltsmak och Västerbottensost tillsammans med Anna Reidemar och Staffan Ling.

Sparbanksstiftelsens livsmedelsbidrag gick till Susanne Jonsson 2008 för att de betraktar henne som “en av våra främsta ambassadörer för norra Sverige och våra norrländska produkter.” Susanne Jonsson är en välkänd svensk kock med internationellt rykte. Eftersom hon är en av de mest populära kockarna på svensk tv har hon blivit en stor berömmelse.

Med över en miljon tittare i ett land med nio miljoner är hennes show “GoKvall” bland de populäraste i svensk tv. Den stora kocken råkar också vara en publicerad författare, med flera svenska kokböcker på hennes namn. Basta, Västerbottensost och Viltsmak är några av hennes mest sålda kokböcker. Susanne Jonssons biografi saknas i nuläget på Wikipedia. Trots detta har hon skaffat sig ett rykte som en toppkock i Sverige.

Susanne Jonsson Familj

Den hängivna gourmeten är utexaminerad från Umeå universitet, där hon tog en Master of Philosophy in Gastronomy. Dessutom har hon en certifiering i Wine Knowledge från Londons Wine and Spirit Trust. Hennes internationella erfarenhet inkluderar roller som tårtgourmetspecialist på sin cateringskola och som en av landets erkända kockar. Susanne, som fått bidrag från Sparbanksstiftelsen för att stödja sin karriär inom livsmedelsbranschen, jobbar idag på Foodie Sweden AB där hon utvecklar menyer och gör matstyling.

Aktuella uppskattningar visar att Susanne Jonssons ålder är 46. Även om hennes exakta födelsedatum är dolt, visar information från en artikel från 2006 att hon var 31 vid den tiden. Men eftersom hon inte officiellt har avslöjat sin ålder än så kan den givna åldern skilja sig från hennes faktiska ålder. Vem Susanne Jonsson dejtar är ett mysterium. Oavsett hur välkänd hennes karriär är, är hon skyldig att hålla sitt privatliv hemligt.

Det finns dock inget sätt att verifiera hennes civilstånd på grund av brist på offentligt tillgänglig information. Susanne Jonssons familj (familj) kommer från Norrbotten, där hon tillbringade sin barndom hos sina morföräldrar. Hennes mormor var av samisk härkomst. Vidare nämnde hon bara kortfattat sin mor, och hennes fars uppgifter lämnas inte ut i nuläget. Hon hävdar att hennes familj är stor, internationell och multietnisk, men hon har inte kunnat upptäcka något av deras namn.

Hon är född i Gallivare men har sedan dess gjort Umeå till sitt hem. Du kan följa Susanne Jonsson på Instagram på @susannesskafferi. Trots detta har hon varit förtegen om sitt Instagramkonto. Det bor 2 566 mångmiljonärer i Susanne Jonssons hemstad Ume. Den genomsnittliga årsinkomsten i hennes postnummer är 314 428 kronor och andelen invånare med obetalda räkningar är 3,6 %. I detta postnummer tjänar kvinnor 82,1 % lika mycket som män, vilket är högre än riksgenomsnittet på 73,7 %.

Susanne Jonssons officiella adress är Vittervägen 276 som ligger i Ume kommun. Hennes adress i lidhems socken. Susanne Jonsson (48 år) är den enda boende som registrerats på denna plats. Det finns 2 hundbor på denna plats: en mutt född 2002 och en Norrbottenspit född 2017. Det året hade Sverige uppskattningsvis 8 176 691 invånare och de manliga mästarna i fotboll var Malmö FF och de kvinnliga mästarna var Jitex BK.

Hon kom in i världen på hösten, under vågens tecken, och i den kinesiska kalenderns år för tigern. För närvarande är hon väl inne på henne 70-tal. Om 352 dagar kommer hon att fira sin namnsdag och om 55 dagar fyller hon 49 år. Hon har inte knutit ihop säcken. Susanne lever efter mottonerna “matglädje” och “passion för råvarorna”. Hon kommer alltid på innovativa sätt att “trösta-impa” med sina enkla och goda rätter för allt från vegetariskt vardagsmat till trerättersmenyer, gofika och de senaste mattrenderna.

Susanne Jonsson, hemmahörande i Gällivare som jobbar som kock och kreatör, har tagit sitt kök över hela världen. Den populära interaktiva showen “Susannes Skafferi” och Go’kväll har båda visat henne i flera år. Hon är uppdaterad om de senaste avsnitten av hkkus mat, en samisk matlagningsprogram designad för och med barn i huvudrollen. Jag kommer från en blandad svensk/samisk/amerikansk härkomst. Jag har tillbringat hela mitt liv i livsmedelsindustrin och det har tagit mig över hela världen.

Livet i Gällivare var tryggt när jag var liten. Susanne omhuldade sin tid i friska luften, vare sig det var i stallet eller i skidbacken. Hon hjälpte sin mamma att laga mat sedan hon var liten, även om det bara satt vid disken och skalade morötter. När jag var liten kan jag inte säga hur jag föreställde mig att mitt liv skulle se ut. När jag och min kompis gick i åttan drömde vi om att öppna en pizzeria i Gällivare.

Susanne tillbringade de första 16 åren av sitt liv i Gällivare, innan hon flyttade till Pite för gymnasiet. Familjesammankomster kretsar nästan alltid kring att äta. Maten på bordet hade kommit utifrån, från bergsfloderna och naturen. Tidigt i livet insåg jag värdet av att använda hushållsartiklar. Vi odlade bland annat svartvinbärsbuskar och potatis.

Fiske och jakt var två av farfars favoritsysselsättningar. Det fanns gott om änder, röding, sik, kronhjort och fiskrom. Skrattande Susanne listar all mat som kommer att serveras på dagens Nobelfest. Skolans sykonsult avrådde henne från att göra karriär inom livsmedelsbranschen när hon gick i mellanstadiet. Du behöver inte vara kock, sa han till mig, för jag har inga hemska betyg.

Susanne informerar oss om att medan matlagning en gång ansågs vara ett yrke med låg status, är dagens kändiskockar i grunden de nya rockstjärnorna tack vare sin egen reality-tv-serie. Nu när jag tänker efter är jag glad att Susanne inte lade några pengar på sitt mål att öppna en pizzeria i Gällivare, som är Sveriges pizzahuvudstad. Istället befann hon sig i Frankrike och på andra håll i världen som ett resultat av sin dröm om mat.

VARNING ANSTÄLLD

Hon började arbeta i Aitikgruvan efter att ha bestämt sig för att lägga pengarna på mat. Hon började med att städa upp efter måltiderna och laga mat till gruvarbetarna, torka av bord och plocka ihop disk. Erfarenheterna hon fick från den tjänsten tog Susanne med sig till Frankrike, där hon arbetade på en topprestaurang. Det var en väldigt fientlig miljö, tillägger Susanne, med en “metoo-ish” vibe.

Hon finslipade sina kommentarer-svar-färdigheter i gruvan. Vädret var väldigt annorlunda än vad hon hade upplevt under uppväxten. Hon bestämde sig för att lämna restaurangbranschen på grund av den fientliga miljön och hennes uppväxt som betonade varje individs inneboende värde. Hon bestämde sig för att det var dags för henne att avancera professionellt och gå vidare med sitt liv. Under uppväxten gick jag på dagis på Källgatan; det var ett riktigt “proggdagis” fullt av handhållning, sång och massor av tillgivenhet. Allt om Frankrike stred emot mina principer.

VI KOMMER ATT FÖRMÄLLA JUL

Susanne har en välkomnande energi i det ögonblick du ser henne. Hon låter äkta, och som någon med svenska anor själv känner jag mig bekväm med att förstå henne. Hennes ansträngningar att hålla saker enkla och “tillräckligt bra” har alltid slagit mig som särskilt beundransvärd och spännande. För mig handlar matlagning om att nöja sig med det man har.

Hon säger att hon ville ha en känsla av “bekvämlighetsimponerande” och en önskan att skära hörn i köket. Många kockar tror felaktigt att allt måste produceras från grunden. Hon verkar under principen att man ska uppnå sina mål med så lite ansträngning som möjligt.

Susanne Jonsson Familj
Susanne Jonsson Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!